luni, 18 august 2014

Wrap-ul Manduca - Perfect pentru tine si bebelusul tau

Wrap-ul Manduca este un wrap foarte moale si fin, usor de manuit si care sustine bebelusul in siguranta.
Poate fi legat inainte de a pune bebe si apoi se ajusteaza individual in functie de bebelus. Este perfect pentru purtarea nou-nascutilor si a bebelusilor prematuri.
A fost testat și acreditat pentru bebelusi intre 3.5 kg - 15 kg - pentru confort recomandam folosirea pana la aprox 9 luni sau 9 kg.
De ce ne place:
  • 100% bumbac organic - productia intr-o fabrica certificata GOTS, in Europa
  • material de cea mai buna calitate - jerseu bi-elastic care ofera elasticitate perfecta, fara spandex
  • sustinere perfecta 
  • usor de legat datorita cusaturilor de culori diferite (asa cum este recomandat la scolile de babywearing)
  • latime generoasa care ofera suficient material pentru sustinerea capului si pentru o buna pozitie "M"
  • respira bine si este usor - 620 g
Wrapul se leaga usor, nu ai nevoie decat sa inveti legarea de baza. Instructiuni pas cu pas gasesti in cutie, iar video mai jos. Trebuie doar sa ai grija ca pe spatele lui bebe sa fie 3 straturi de material pentru o sustinere corecta, piciorusele sa fie in pozitia M, si sa il poti saruta usor pe frunte. Materialul este usor si respira foarte bine,  il vei simti la fel ca un tricou.

Wrapul ofera sustinerea necesara pentru spatele oricarui bebelus mentinandu-i spatele curbat in forma de C - o pozitie naturala pentru nou-nascuti care pot fi cu usurinta "instalati" intr-un astfel de sistem, cu piciorusele ridicate.

Se poate purta atat in fata cat si pe sold. Cei de la Manduca impreuna cu scoli de babywearing din Germania (Trageschule Hamburg) au creat o legatura speciala pentru sold cu 3 straturi de material. Nu se recomanda purtarea in spate cu wrapul elastic.
Bebelusii prematuri au nevoie in mod deosebit de contactul piele cu piele, iata de ce wrapurile elastice din bumbac sunt recomandate si folosite in tot mai multe maternitati din occident.
Dimensiuni 550 cm x 60 cm. Masura unica, potrivita oricarei tip de persoana.
Instructiuni de folosire - video aici

Este disponibil in 8 culori minunate,pe care le puteti vedea mai jos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu